Grannens inbrott blev en viktig påminnelse

Jag har kommit till insikt med att det nu är hög tid att kontakta en elektriker nu, en gång för alla. Inte nog med att vi bestämt oss för att installera solceller, men också för att installera ett riktigt bra hemlarm. Det var inte längesedan grannen hade inbrott hemma och vi har pratat om att installera larm i ett par års tid nu utan att det blivit av. Efter deras incident känner jag att vi nu måste ta tag i detta.

Det är hög tid att använda oss utav solenergi

I slutet av förra året kontaktade vi faktiskt en elektriker som var hemma hos oss för att se över möjligheterna för att installera solceller. Med elpriset som har varit nu ett tag och inte allra minst för miljöns skull så har vi sagt att det är hög tid för oss att använda oss utav solenergi framöver. Det visade sig att vi hade riktigt bra förutsättningar till att installera solcellspaneler på vårt hus. Taket låg både i bra sluttning och det täcks inte av några närliggande föremål runtomkring som kan skugga ytorna.

Så skönt att både få larm och solceller installerat inom kort

Efter vår första kontakt med elektrikern så kändes det riktigt bra, tyvärr lyckades julen och en massa annat komma emellan som gjort att vi ännu inte satt i gång processen. Grannens inbrott för ett par veckor sedan blev som en påminnelse för oss och nu har vi sagt att vi måste slå den där duktiga elektrikern en signal under kommande vecka. Det ska bli så skönt att både få larm och solceller installerat inom kort, det är verkligen något vi borde gjort för längesedan. Jag kan rekommendera er alla till att kontakta en elektriker för att se över just era möjligheter för att installera solcellspaneler. Det vore ett stort steg i rätt riktning för att förhindra klimatförändringarna om fler använder sig av solenergi.