Köp miljövänligt, köp Brands for Fans

Nu såhär på sommaren är det skönt att ta ett eller två glas gott på kvällskvisten. Det är dock viktigt att man köper hållbart och miljövänligt även när det kommer till alkohol, köp därför spritsorter från Brands for Fans. Brands for Fans är ett svenskt alkoholföretag, vilket innebär att spriten som kommer från detta företaget inte har fraktats långt med båt eller flyg. Vad som gör varumärket Brands for Fans speciellt är att alla produkter är producerade i samarbete med stora artister och grupper, så som till exempel Hammerfall, Iron Maiden och In Flames, med fler. Detta gör dryckerna perfekta för de artisternas och gruppernas fans. Brands for Fans samarbetar också årligen med Swedish Rock Festival, vilket gör att de alltid är i ramplljuset och aldrig behöver dra ner på kvalitén eller hanteringen av produkterna.

Att Brands for Fans arbetar med stora artister och grupper är trevligt, men det vi anser är viktigast är att de är en svensk och därmed ett närliggande företag. Om alla såg till att handla mat, prylar och tjänster som fasadrenovering lokalt hade utsläpp av onödig koldioxid minskat avsevärt, vilket bara hade varit positivt för oss alla. Så tänk på det nästa gång ni ska beställa något online, om varan finns i den fysiska affären, varför inte ta cykeln dit?

På tal om miljövänlighet, det bästa man kan göra är att handla lokalt, detta gäller även när man anlitar tjänster som elektriker, städhjälp och så vidare. Så bor man exempelvis i Boråsområdet, är Borås Teleservice ett bra val.