Äntligen är jag redo för solceller i Kävlinge

      Kommentarer inaktiverade för Äntligen är jag redo för solceller i Kävlinge

I våras hände något som fick mig att ta tag i mina tankar och äntligen agera. En ganska stor vinst i andelstips med kompisar. Min första tanke var att ta med hela familjen till Egypten, men efter att pratat med våra två barn så bestämde vi oss för att investera i oss själva och miljön. Nu skulle det ske. Jag pratade med mina redan omvända grannar och de hänvisade mig till en lokal firma som bland annat är experter på att installera solceller i Kävlinge och närområdet. Jag tog kontakt och efter ett långt samtal så kom vi över ens om att det bästa är ett slags marmorliknande solceller på mitt tak, som lyckligtvis inte hamnar i skugga på hela dagen. Kan knappt vänta på att den el som jag, min fru och våra barn gör åt är vår egna. Att man slipper chockhöjningar på elpriset kalla Februaridagar är en ren bonus och att investeringen betalar av sig själv inom 10 år gör det inte sämre. Gör som jag och installera solceller, vi här i Kävlinge har ett perfekt läge och som grädde på moset, det faller under ROT- avdraget, kan det bli bättre?. Fru fortuna gav mig en spark i baken!