Solpaneler från Elman i Väst

      Kommentarer inaktiverade för Solpaneler från Elman i Väst

När världen nu ser ut som den gör så beslutade jag mig för att göra slag i saken och investera i solpaneler på halva taket och komplettera det med värmeinstallation i den vanligtvis ganska kalla verkstaden. Jag bestämde mig för att anlita elföretaget Elman i Väst. Dessa killar och tjejer löser allt som har att göra med el och elektricitet.

Att vara miljömedveten och en del av lösningen för de miljöproblem vi har här i världen. Det känns skönt att kunna berätta detta för barnen. Vi diskuterade också tanken att göra om huset till ett smart hem, med automatiska styrsystem som alltid ser till att energi utnyttjas maximalt och att jag inte eldar för kråkorna, samtidigt som man kan styra lampor i olika rum för att ge intryck att någon är hemma och därmed skrämma inbrottstjuvar. Det blir nästa projekt. Kunde aldrig tro att det fanns elektriker med all denna kunskap i Sjuhärad, men jag blev glatt överbevisad.

Nu hoppas vi att vi får gott med sol under hela sommaren, så att vi kan lagra överskottsenergin från solcellerna. Denna energin kommer komma väl till hand under de mer kallare och mörkare månaderna, som vi i Sverige är vana vid att ha.