Pärlor till smycken

      Kommentarer inaktiverade för Pärlor till smycken

Hur hittar jag bra pärlor till smycken?

Något jag älskar att göra på min fritid, det är att pärla. Det är väldigt svårt att hitta bra pärlor till smycken har jag upplevt. Det finns ju så himla många olika typer av pärlor att välja mellan. Jag tipsar om att söka runt specifikt efter vad du själv gillar. Ofta är det ju faktiskt du själv som ska bära smycket om du inte ger bort som present. Men det går ju alltid att fråga vad personen som ska få presenten gillar. Det jag alltid har gillat mest är mycket färg och variation för att verkligen sticka ut. Man vill ju sällan vara som alla andra.

Nostalgi med pärlor

Något annat som jag tycker är väldigt roligt är hur konsten att pärla håller i sig. Man börjar ju ofta när man är väldigt ung, redan på dagis. För många tappar man intresset när man blir äldre men det har alltid hängt kvar för mig. Jag tror att man tappar ofta intresset när man börjar i förskoleklass, för det är lite ”coolare” att göra annat sen. Jag kan också ha helt fel men det är alltid fritt att spekulera. Tänk va roligt om det fanns något slags SM i att pärla? Eller att hitta grymma pärlor till smycken? Ofta söker jag efter information men det är inte alltid det är så lätt att hitta. Jag har inte än hittat information om att det skulle finnas mästerskap i att pärla iallafall. Men om någon annan hittar så får ni höra av er.